Portofoliul nostru de clienti cuprinde companii din cele mai diverse domenii de activitate

Lista clientilor si partenerilor nostri reprezinta cartea noastra de vizita. De-a lungul timpului, Grupul Baurent a avut colaborari cu numeroase firme din tara si din strainatate. Aceste colaborari au fost permanent extinse si imbunatatite, in special datorita capacitatii firmei noastre de a executa prompt comenzile de service si de a asigura de fiecare data un standard de calitate garantat

De la data semnarii primului contract, pana in prezent, grupul nostru de firme a deservit un numar de peste 2500 de societati, cu domenii de activitate diverse, cum ar fi constructii, industrie grea, industria auto, textile, ind. alimentara, prelucrarea lemnului, comert, prestari servicii etc. Clientii nostri sunt companii de prestigiu iar complexitatea nevoilor lor sunt o permanenta provocare pentru noi.

Satisfactia clientilor nostri este un factor motivant decisiv pentru afacerea noastra. Motivele pentru care toti acesti clienti au ales sa lucreze cu noi sunt preturile competitive si promisiunea noastra de calitate pe care nu ne-o incalcam niciodata. Iata mai jos doar o mica parte din clientii nostri: