Vanzari nacele si platforme autoridicatoare

Grupul Baurent vinde si inchiriaza nacele noi si second hand. Fie ca este vorba de un utilaj de ridicare sofisticat, sau ca vorbim despre o nacela comuna, la noi gasiti exact nacela cautata !

Vanzari automacarale second-hand, de mica si mare capacitate

Impreuna cu clientii nostrii, specialistii Baurent Equipment avand o vasta experienta in domeniul automacaralelor ( inclusiv, a macaralelor telescopice ), sunt capabili sa urmareasca pas cu pas intreg parcursul de cumparare al echipamentelor second hand.

Inchiriere nacele, stivuitoare, telehandlere si automacarale

Unde altii se opresc, noi continuam ! Grupul Baurent ofera solutii de inchirieri nacele,nacele articulate,nacele foarfeca,nacele verticale,macarale, macarale mobile, macarale telescopice, stivuitoare, telehandlere si automacarale.

Relocari industriale si transporturi agabaritice

Avem experianta si logistica necesara pentru a desfasura cele mai complexe lucrari de relocare industriala.
Siguranta echipamentelor clientilor nostri este principala noastra grija, si ne putem mandri cu un record de siguranta in operatiunile de relocare industriala.

Tractari auto si transporturi de utilaje

Experienta noastra, seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada ne face una dintre cele mai competitive firme de tractari si transport utilaje.
Serviciile noastre de transport/tractari utilaje sunt disponibile 24h din 24.

Reparatii nacele, platforme ridicatoare, stivuitoare, telehandlere

Activitatea de service si mentenanta a Grupului Baurent se adreseaza tuturor propietarilor de nacele. Echipa noastra cu o experienta de peste 10 ani in domeniu va aduce in parametri de functionare orice model de nacela din gama Haulotte, Genie sau JLG.